Retourbeleid

Stralende Stenen streeft naar volledige klanttevredenheid. Ben jij als klant niet tevreden dan heb je heb je binnen de termijn van 14 dagen recht van retour. Je hebt de mogelijkheid om zonder enige verplichting de ontvangen goederen te retourneren.

Uitzonderingen
De zichttermijn van 14 dagen geldt niet voor alle artikelen. Uitgezonderd zijn artikelen die op verzoek of op maat worden gemaakt. Daarbij is het koopcontract meteen bindend.

Herroepingsformulier
Na het verstrijken van deze termijn wordt de koopovereenkomst bindend. Tenzij je vóór het verstrijken ervan je herroepingsrecht uitoefent. Neem contact met ons op via klantenservice@stralendestenen.nl als je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. En download hier het herroepingsformulier. Vul het formulier in en voeg het toe aan het pakket.

Verzendkosten
De verzendkosten voor terugzending zijn voor de koper. Artikelen die geretourneerd worden moeten binnen 14 dagen worden teruggezonden.

Verpakken
De artikelen moeten in goede staat, onbeschadigd en in originele verpakking zitten. Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product met zorg en verpak het zorgvuldig.


Verzendbewijs
Bewaar het verzendbewijs tot wij bevestigd hebben dat we de geretourneerde producten ontvangen hebben. Na ontvangst wordt het aankoopbedrag van geretourneerde goederen binnen 14 dagen terugbetaald.

Retourneren doe je zo:

1 Laat ons via klantenservice@stralendestenen.nl weten dat je niet tevreden bent

2 Download het herroepingsformulier en vul het in

3 Verpak het zorgvuldig, stop het in de doos met het herroepingsformulier

4 Breng naar PostNL

5 Wacht op bevestiging ontvangst

 


Het retouradres is:

Stralende Stenen

Neringstraat 2B

8263 BG Kampen